Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. Fejezett

 Dragon Ball Overdrive:

1.Fejezett:
A Vegeta Inváziója:
 
Frieza:-Hmm... A Vegeta Bolygó meghódítása és uralmam alá hajtása nem is olyan könnyű mind azt gondoltam...
Húzta össze szemét Frieza úr miközben űrhajójával a Vegeta bolygó felet állomásozott és annak ablakán keresztül figyelemmel kísérte a harcokat a bolygón.
Dodoria:-Nagy úr kérlek enged meg hogy, én magam mennyek és kényszerítsem térdre a bolygót...
hajlott meg ura előtt miközben Sergon tábornok belépet a terembe és urához szolt
Sergon:-Frieza Kérlek bízd inkább rám Dodoria nem elég erős a feladathoz..
Erre hirtelen Dodoria fel kapta fejét és felháborodva ordított Sergon tábornagyra
Dodoria:-TE! mégis mit képzelsz magadról?? Ráadásul csak így belépsz ide és letegezed Frieza tábornokot?!! olyan erősnek hiszed magad???
Sergon meg-sem mozdult a fenyegetőzésre és Frieza mellé sétált.
Sergon:-Nagyúr? Hogy dönt?
Frieza:-Ezek a Sayainok valóbban erősek.. ahhoz képest h milyen kis szintű harcosok eszméletlen erőket képviselnek magukban.. vigyáz velük Sergon..
 Ezek után fejet hajtott ,Majd Sergon hátat fordított a teremnek és megindult egy hajo felé hogy leszállást hajtson végre a Vegeta bolygón..
Dodoria:-Szemtelen alak.. 
 Mondta Dodoria ideges hangon. De Frieaza nagyúr csak meredten nézte a bolygót ahol a kisebb rendü harcosai megkezdték az inváziót.
Eközben a Vegeta Bolygón Vegeta herceg épp szervezi a védelmet.
Vegeta:Figyelem!! Harcosok!!! azonal eredjetek szét a bólyó minden pontjára és likvidáljátok a támadó alakulatokat!!! Ha kell változatok át!!
és használjátok a Számlálot!! hogy, felmérjétek az elenség erejét!!Valamint elrendelem a caspatban való munkát!! 4 es csapatokra váljatok és vigyázatok egymásra!! MInden csapatban a legnagyobb harci erövel biró harcos legyen a vezér!! most mozgás!!
EZek után pillanatok alat elkészültek a 4 es alakulatok és megindultak szana szét a bolygón hogy, megvédjék azt.
Mi a 18. csapatot fogjuk követni. Ami épp  a fővárost védi a föld felett és várakozik az első elenfelekre.. enek a csapatnak különösen nehéz dolga van ugyanis nem alakulhatnak át, mert a városban nem okozhatnak károkat szoval saját eröböl kell megvédeni a poziciojukat.
Zorul Tábornok parancsnoksága alatt aki épp felkészíti embereit az ütközetre
Zorul:-Nos fiuk itt az ideje egy kis mókának!! már rég volt részem ilyen kemény csatákban remélem álni fogjátok a helyeteket!
Ekkor a számlálo a bal szemén elkezdett pittyegni a tábornoknak ellenség közeledik! 
Zorul: SHura!! eza  tied az erelye a számlálom szerint 1871 pont.bekell osztani az erönket hisze nem lesz felváltó csapatunk neked nem lelsz probléma hisz 2140 harcierövel birsz, ne okozz csalódást!
Shura:-Értettem!! indulok!!
Shura megindult a közeledö elenséggel szemben miközben Zorul kiabálta utána
Zorul:-ha lehet tisztes távolságba tartsd a várostol és ne is menj túl messze vele hogy, elveszitsük a kapcsolatot!!
Shura csak bólintott eggyet és tovább repült a jel felé.
Nem kellet sokáig repülnie hisz  nagyon gyorsan közelített a jel, kicsit csodálkozot is Shura hogy, mi lehet ilyen gyors.
SHura:-Hmm.. az elenség valóban nagyon erös lehet.. ilyen gyorsaságal közelítt.. nos meg is érkeztél.. had lássam kivagy! MUTASD MAGAD!
Kiabálta Shura.
Ekkor elösször egy fény majd egyre kivehetöbb alak közeledett felé és tőle 5 méterre meg is ált.Az ismeretlen harcos különös figura volt egy lila börü köpenyes válpáncélos harcos. Fel emelte fejét és elkezdett nevetni.
Harcos:-Muhahaha.. hát egy ilyen szánalmas harcost küld elenem ez a bolygó??
Shura:-Nállunk szokás bemutatkozni ha valakviel találkozunk...Shura vagyok a te végzeted...
Harcos:-Háhá.. hát jó legyen.. a nevem Porigen.. Shura.. hát mutasd mit tudsz!
Majd Porigen elkezdte növelni az erejét és iszonyatos ordibálás közepete fehér energiák keztek el keringeni a teste körül.
Shura számláloja fel villogot és egyszerre jelezte elenfele ereje meghaladja a 2000 harci egységet!! 
Shura:-De hát hogyan lehet ez?... pontosan jelezte a számlálo hogy, csupán 1871 es erövel rendelkezel...
Monta megszepenve Shura.. majd meglepödöttsége hirtelen átment mosolyba és fel nézett ellenfelére
Shura:-Nos!! Úgytűnik jó harcnak nézünk elébe!!
Majd Shura maga is elkezdte növelni az erejét! akinek az energiái kéken ragyogtak a teste körül!A két harcos egymásal szemben növelték energiáik és azok aurái találkoztak aminek eredményeként szikrázás és robanások következtek be körülötük.
(A harcot zenére ajánlom olvasni: Bullet for my valentine: Scearm Aim Fire erre kébzeltem én el..)
Az energia töltést hirtelen abba hagyván Porigen neki támadt az erejét még gyüjtő Shurának.. mikor az ökle a feje közelébe ért hirtelen Shura köddé vált és az elenfele háta mögé került és egy erötejes öszetet kezes ütésel hátba ütöte elenfelét aki ettöl elekzdet lefelé szálni önkontrolatlanúl. Majd SHura utánna repült meg fogta Porigen fejét zuhanás közbe és elhajitota felfelé majd felé fordult és egy energia gömböt formált a jobb kezébe.
SHura: Prizma Bomba!!!(shura elsö teknikája: egy energia gömb ami körülbelül egy gyenge lövés belöle ugy 3000 harcierövel ér fel elenfélre dobva felrobban és megvakitja azt egy pár másodpercre ezel idöt is nyervén)
A lövedék elérte a kellö eröt és megtámadta vele porigent aki még mindig tehetetlenül repült a levegöben. A lövedék közelitett Porigen teste felé mikor az hirtelen magához tért és jobb karjával kivédte és arébb lökte 12 méterre és az vakitóan robbant. Porigen meg egy másodpercet sem várt a vissza támadásal és azonal a hátamögé került Shurának és oldalba rugta majd elkapván shura haját fel lenditete öt és térdével gerincen vágta 3 x. ezek után szembe került shurával két kezével megfogván fejét elekzdte öt fejelgetni miközben a föld felé zuhantak majd mikor eleredt a vér Shura fejéböl elengedte öt és egy energia gömböt gyüjtöt össze a két kezében Shura gyomrátol pár centire és ellöte azt ami hihetetlen sebeségel elkezdte vini magával SHura testét és néhány másodperc mulva felrobbant. Ekkor SHura egy hatalmasat köpött ami vérel volt tele majd elekzdett lihegni a melkasán lévö szokványos Sayain páncélon egy hatalmas lyuk a gyomránál ami hevesen vérzett és sebes volt jobb kezével fogta a sebet. Porigen azonal tovább támadot Shura felé repült jobb kezével ütni szándékozott de mikor oda ért Shura meg fogta a kezét  bal kezével és a jobbal elkezte sorozni ellenfelét aki még csak nem is tudott védekezni.Majd ellökte magátol de a kezét még fogta és visza rántota annál fogva gyomor szájba ütötte és megismételte a mozdulatot vagy 4 x, Porigen eközben vért köpöt minden eggyes ütésnél. Shura ismét magához rántotta Porigent és jobb kezében egy energia bombát gyüjtött amit közvetlen közelröl ellött és akár csak az elöbb Shura esetében ugyan ugy Porigen is repült a gyomrában egy 3 méter átméröjű energia gömbel ami akkorát robbant hogy, porigen eszméletlen állapotba került és zuhant a föld felé. Shura azonnal megfogta a lábát elkezdte  pörgetni  azt és az ürbe halyitotta miközben eszméletlenül repült Porigen teste Shura  hátra rakta két kezét és elekzdett bene energiát gyüjteni.
SHura: Féreg Sugár!!( SHura 2. teknikája:-ez egy Kamehameha-hoz hasonlo folyamatos sugár teknika aminek ereje tejesen elérheti akár a 5-6000 harci eröt is Shurának ezen a szintjén.)
A Porigen felé tarto Sugár megsemmisitette Porigent és egy hatalmas robbanás követte az eseményt.
Zorul:-Hmm.. Shura végzett is.. és ahogy gondoltam etöl a harctol az ereje a számlálo szerint 3000 egységre ugrott ügyes fiu..
Zorul:-Shonya!
Shonya:-Igen uram??
Felelt a hivásra a lány.
Zorul:-Szeretném ha visza repülnél a palotába és szólnál Vegeta királynak hogy, a behatolók ereje még a kisebb hadosztályoknál is meghaladja a 2000 egységet..
Shonya:-Azonal!
és a lány szofogadóan meg indult a város felé.Eközben Shura szépen lassan visszatért tábronokához Zorulhoz.
Zorul:-Látom megsérültél Shura.. térj vissza a vársoba és regenerálodj siess szükség van rád!
SHura:-Igen uram!
Shura megindult amijen gyorsan csak tudott..
Zorul ránézet Matsurora aki Shura legjobb barátja volt.
Zorul:- Nos Matsuro látom a szemedben hogy a következöket te szeretnéd.. a te eröd 2570 egység szerintem letudsz számolni azzal a hajóval ami délkeleten landolt a várostol nem messze, a számlálo szerint 10-16 an lehetnek de az erejük egyenként csak 800-900 egység lehet.. könyű feladat lesz egy magadfajta elitnek.
Matsuro:-Köszönöm Uram! Sietek!!
Zorul csak bolintot és az égbe nézet hogy, kémlelje azt.
Matsuro pedig tejes sebeséggel meg indult a célpont felé.
Eközben a hajórol leözömlő 16 harcos akiket matsuronak kell likvidálnia szét váltak és 2 en bemérték az elözö csatában meg sérült Shurát és elekzdték követni őt, négyen matsuro felé a töbiek pedig a hajón maradtak hogy onnan üzenhessenek Friezanak a helyzet komolyságárol.
Matsuro közeledett és a számláló érzékelt négy mozgó találatot ekor lelassított majd megállt ölbe tette kezét és várta őket.
Mikor a négy harcos észrevete Matsurot egyszere elvigyorodtak.
Harcosok:-Háháá ez csupán egyedül van !! Öljük meg!
 Ekkor kezeit magaelé emelve fel nevetett
Matsuro:-Hehe... Gyertek csak!
Majd mind a négy ellenfél neki esett Matsuronak.AZ első szemböl támadta Matsurot kicsit lehagyván a  többieket. Matsuro a számláló villogására lett figylemes.
Matsuro:-Hmm.. 950 egység.. szánalmas...
Majd elkapta a támadó kezét bal kézzel és jobbkézzel egy energia gömböt nyomot anak szájába akinek ettöl a feje felrobbant.A másik három harcos egyszerre megállt és elekzdtek menekülni.
Harcosok: -EZ egy szörnyeteg!!
Matsuro elekzdett nevetni.
Matsuro: Hehe.. Hova mentek?? Nem mentek sehová!!
Majd két kezét maga elé téve energiákat kezdett el gyüjteni a kezében.
Matsuro:Nap Kitörés!(Matsuro elsö teknikája: a két kezét gyomránál összetéve energiát gyüjt majd elenfelére napsugár szerü csaspásokat mér szanaszét ez a támadás inkább több elenfél elen hatásos de ennek ereje csupán 2000 harci erö matsuronak ezen a szintjén)
A kezéböl elötörö fények elpusztították
 a menekülni probáló elenséget nem hagyván belölük semmit.
Eközben Shura sebesüléseitöl elég lassan halad és szembe kerül kettő elenséges harcosal.
Harcosok:-Ott! látjátok? megsérült! adjunk neki!
Shura:-O ne! még nem épültem fel a sérülésekböl..
a Két harcos megfogták öt a két kezénél fogva és elkezdtek vele repülni és közbe rugdosták öt oldalrol Shura tehetetlen volt a támadokal szemben.
elhajitották őt majd elekzdték energia lövedékekel sorozni!
De a lövedékek hirtelen megálltak és nem érték el Shura testét.
Harcosok:-MI lehet ez??
Madj egy ismeretlen alak megszólalt.
Hider:-Elég legyen ebböl!! Nipszilon-Védelem!(Hider elsö teknikája egy védelmi vonal amin nem hatol át az energia tökéletes kivédeni az elenség lövedékeit)
Majd Hider lemérte elenfelei erejét.
Hider:-Szánalmasok vagytok...900 harci erö együtt.. na jó pusztuljatok innét!
Majd Hider lekapta a hátárol a kardot és az elenfele háta mögé került hirtelen és levágta anak lábát de nem hagyta úgy zuhani hanem fel darabolta olyan gyorsan hogy, mire a társa oda nézet Hider már a kezét tartván az arcában egy energia gömböt gyüjtöt. Az energiát elsütve a harcos feje elégett és a teste alá hullt az égböl.
Majd Hider megfogta az eszméletlen Shurát kardját elrakta és vissza tért Shura testével a várba majd elehelyzete egy regeneráló kapszulában.
Hider:-Menyi ideig tart mig teljesen felépül?
Orvos:-úgy 3-4 ora és utánnatok küldöm, súlyosak a sebei de egy ilyen majdnem halálból való visszatérésböl nagyot fog ugrani az ereje.
Hider:-Nagyszerü! én itt megvárom.
Ekközben Shonya elérkezett Vegeta Királyhoz.
Shonya:-Uram Uram!! Kérem Zorul küldött magához! Azt mondta sürgösen adjam át az üzenetet a ránk támadók ereje néhányuké meghaladja a 2000 egységet és Zorul szerint ezek még csak a leggyengébb egységek!
Vegeta:-Hmm.. Zorulnak nem szokása tévedni ez esetben keményebb lesz a dolog mint gondoltam szolj Zorulnak hogy, ö és a csapata térjenek vissza a palotába nem kockáztatom meg hogy, elessenek...
Shonya:-Igen uram!
Majd Shonya azonal sietett vissza Zorul hoz hogy, a hírt megvigye.
Eközben a hajóban megmaradt tíz katona bemérte Shonyát ahogy visza felé repül.
Harcosok:-Hmm.. ismeretlen! leszedni! 
Majd egy hatlmas lézer ágyuval becélozták és lelötték Shonyát. Shonya sajnos csupán 900 harcierövel rendelekzett és ez a lézer átlötte a melkasát azonal belehalt.Matsuro észlelte a lövést és mégjobban rákapcsolt a repülési sebességre.Megérkezett a hajóhoz és nem szórakozott Azonal egy hatalmas energia gömböt gyüjtöt a feje fölöt 6.5 métereset és a hajóra dobta azt majd megmérte a támadása erejét a számlálóval.
Matsuro:-Hmm... 6800 egységnyi harci erö! ez nagy lesz.. jobb ha félre álok...
és azonal felfelé repült.. vissza Zorul Tábornokhoz.
Matsuro: jobb lesz ha Shonya halálát jelzem Zorulnak.
Matsuro teljes sebességel repült Zorul felé söt még a mögöte fel robbanó hajó lökéshullámot is adott neki.
Eközben Zorul ereje is meg mérettetik mert egy ellenséges harcos tart felé aki nem egy jelentkételen alak.
Zorul:-Hmm... a számláló egy harcos közeledését jelzi.. 6400 harci erö... ez erös lesz..
Majd Zorul fel készül a harcos fogadására  elkezd bemelegíteni,mikor hirtelen megjelenik egy arany páncélos alak.
Zorul:Üdvözöllek! már vártalak...Zorul vagyok és a te ellenfeled!
Harcos: Há... Sergon vagyok! és meglátjuk mire vagy képes...
Majd Zorul harciállásba állt.Sergon pedig felemelte fejét és elekzdte gyüjteni az erejét a belöle kiáramló hatalmas energiák arany szinben pompáztak és ahogy gyüjtötte az eröt az összes izma megfeszült és előjöttek az erek a kezében lábában még a szeme körül is a pupillája  eltünt, és hatalmas vihart idézett elö az erejének növelésével. Zorul SZámlálója elkezdett pittyegni
Zorul:-...Hm... 13000 harci erö... Ezt élvezni fogom!!
(a Harchoz ajánlom : Dope I' am Back! én erre kébzeltem el)
Majd sergon abba hagyta az erö töltést és elkezdett repülni balra de mind  a villám eszméletlen sebességgel. Zorul azonnal követte öt!
madj  mikor már egymással szemben haladtak elekzdték löni egymást.Zorul közelebb ment hozá és egy erötejeset ütött Sergon arcára amitöl egy szintel lejebb esett. Sergon felfelé fordult és a két kezéböl energia sugarat lött Zorulra, aki két kezét X be rakta és tartota a sugarakat majd szét huzta kezeit ezel megtörvén a támadást.Sergon Zorul háta mögé került hihetetlen gyorsasággal és hátulról akarta öt a földbe lőni egy újabb sugáral, de mikor ellöte a sugarat zorul köddé vált és a feje melett jelent meg. Zorul Fel húzta  a lábát és egy eröteljes rugással fejbe rugta Sergont aki ettöl elkezdett pörögve repülni ide oda mind egy furó.De Sergon hirtelen kitört a forgolódásból és meglepte Zorult egy gyors támadással amivel gyomorszájba ütötte őt és húzta magával az öklével a gyomrában vagy húsz métert majd elengedte és egy rugásal fejbe küldte Zorult aki ettöl  hátraszaltoba elkezdett fel felé szállni Sergon nem hagyta abba feje fölé került  és egy két kezes támadásal fejbe suhintotta Zorult aki olyan gyorsan szált a föld felé hogy tehetetlen volt. Egyenest a földbe ütközött és egy 30 méter átmérüjű krátert ütöt a földbe. Sergon Tovább támad hihetetlenül gyorsan de mire a kráter aljára érne Zorul megjelnik mögöte és megfogja Sergon lábát maga felé huzta  és ahogy elhalat sergon teste Zorul melet könyékkel erötelejsen fejbe ütöte Sergont akinek etöl megrepedt a feje. majd megfordult és sergonal szemben elkezdte tölteni az erejét amig sergon fájlalta a fejét. Zorul olyan heves energiákat árasztott magából hogy,  alrébb lökte Sergont aki csak repült hátrébb. Zorul energiái akár a vihar tépázták Sergon elgyengült testét .
Zorul:-te jó harcos vagy a maximumot kapod tölem!
Majd Zorul hatalmas energiák közeppete a körülötte lévö fehér energiák Sárgába váltotak.Zorul haja sárga let pupilája zöld és a szemöldöke is szöke lett.
Ekközben matsuro ahogyan repül Zorul felé a számlálója beugrik.
Matsuro:-Micsoda??? 32000 egységnyi harci eröö??? 
Matsuro valoságal megdermet.
Matsuro:-jobb ha sietek.
Zorul befejezte az energia töltést majd kezét fel emelte sergon felé és egy energia gömböt kezdett el formálni és ellötte Sergonra.Sergon Háritotta a lövést  és Zorul háta mögé került két kezével lefogta öt hátulról  a válánál fogva és kinyitota száját a tarkojánál a szájában egy Piros energia kezdet el gyülekezni.
Sergon:-Vörös Villám!(sergon teknikája: a szájából keletkezö energia gömb ami hatalmas erövel pusztitja elenfeleit ereje ezen a szinten körülbelül 30000 egység)
DE zorul nem hagya magát háturol belefejel sergon gyülemlö energiájiba és az elrobban annak szájában. a lökés hullám mind kett őjüket ellöki és mind  kettőjüknek komoly sérüléseket okoz. De Zorul fel áll és böszült rohamot indít sergonra akire nagyobbat hat a robanás alig van magánál. Zorul Sergon hoz megy és elekzdi sorozni a fejét vagy 120x meg üti aztán fel üti öt az állánál fogva el emelkedik a földtöl négy méterre és fölé ugorva gerincen vágja amitöl sergon elekzd repülni a földhöz ütközik a fejénél fogva ami folyamatosan szántja fel a földet tizenhárom méteren keresztül mig végül lelassul és megál Sergon eszméletlen. Zorul oda megy hozá kiszedi a födlböl Sergon testét és egy mozdulatal eltöri a nyakát.Majd Zorul haja átvált normális szinbe és hirtelen elájul.Ekközben matsuro megtalálja a csata helyszinét és látván hogy, tábornoka a földön hever azonal fel kapta öt és visza repült vele a várba.
Matsuro:-Zorul! Uram!! áhh... Nyugodjon meg vissza viszem a várba.
Ekközben Frieza űrhajójáról figyelemmel követi az eseményket érezvén és látván a robbanásokat és a hatalmas harci eröt amivel Zorul végzet sergonal... nyugtalankodni kezdett...
Frieza:-Dodoria!!Fogd a legjobb harcosokat és foglald be a palotát!!
Dodoria megörült a feladatnak és azonal utnak indult.
Dodoria:-Igen nagyúr! máris!!
Matsuro közben megkérkezett a palotába és jelentete Vegeta nagyúrnak hogy, Zorul hatalmas csatát vívott és alig élte túl...
Vegeta:-Azonal vidd egy regenerálo kapszulába!! Szükségem van rá!! sies!
MAtsuro:-igen is!
Matsuro berontott az orvosi terembe!
MAtsuro:-Egy Regeneráló Kapszulát!! most!
Hider:-MI ez a sietség barátom mitörtént??
Orvos:máris! ide ez szabad!
Matsuro gyorsan berakta Zorult a kapszulába és elmesélte Hidernek mi a helyzet.
Hider:-értem! az súlyos.. jobb lesz ha fel ébresztem Shurát is.. szükségünk lehet rá..
Matsuro bolintot.
Matsuro:-Azt jól teszed sies Hider!
Hider oda rohant Shura kapszulájához de az már üres volt és valaki megfogta a vállát
Shura:-kit keresel? Barátom?
Hider megijet és láta hogy, Shura az..
Hider:-Már ki is jötél?? de gyorsan gyógyulsz...
SHura:-hát nem panaszkodom... na de hallottam mi a helyzet jobb lene ha kivonulnánk hallotam a riadót hogy  3 új hajo közelít.
Majd SHura be kiabált Matsuronak.
Shura: Héé! Matsuro! gyere velünk irtani!
Matsuro:-Bocsás meg testvérem de most maradnék, meny csak Hiderrel ha baj van ott leszek! 
Shura:-Ahogy gondolod! Bízok bened! Mellesleg Hider Kösz hogy, meg mentettél lógok neked eggyel!
Hider csak mosolygot és megindult kifelé.
Hider:-Nincs mit!Majd meghálálod!De most menyünk!
Shura:-egyet értek..
és Shura is megindult Hider után.
Eközben a 3 hajó amit észleltek a riadoztatás alatt valojában Dodoria volt és az elit egységek amiket hivot magával.
Hider és Shura ketten indultak el az egyik hajó leszálási helyére északnak a várostol.Mikor megérkeztek a hajóból valojában csak 2 harcos szált ki... 
Hider:-Hmm.. csak ketten vannak?
Shura:-Ugy tünik! nem érdekes állj készen lemérem az erejüket.
Majd Shura bekapcsolta a számlálót, ami hihetetlen számokat mutatott.
Shura:-Ez lehetetlen... ezeknek itt 5000 harci erejük van...
Mondta megszeppenve Shura és közbe Hider felé fordult..
Hider:-Ez kemény menet lesz...
Majd Shura elkezdet nevetni..
Shura:-De hát mi Sayainek vagyunk!A harc az életünk!!! 
Hider:-Na kikezdi?
Majd az ismeretlen harcosok közül ki állt egy.
Harcos:-A nevem Fallon! és úgyhiszem én kezdek de gyertek egyszere ketten külömben esélyetek se lesz..
Hider:-Hmm.. magabiztos vagy ... de legyen nem vagyunk ostobák.. hogy  lebecsüljünk...
Majd megse várta hogy Hider befejezze mondatát Shura meg támdta Fallont frontálisan.
(a harchoz ajánlom:Linkin Park-Faint én erre képzeltem el)
Fallon Köddé válik mikor SHura ökle oda ér és Hider mögé kerül és azonal egy hatalmas ütést próbál rámérni Hiderre de az meg fordul és kardjával blokkolja az ütést majd elforditja kardjának az élét és megtöri a támadás erejét és meg próbálja meg rugni de Fallon megint eltünik és ezuttal Shurára támad akinek még alig tünt fel hogy, mi történt  melkason rugja Shurát aki etöl a támadástól elrepül 4-5 méterre. Hider gyorsan oda ugrott Shuráért és megfogta.
Hider:-ovatosabbnak kell lennünk nagyon erös..
Shura magához tért és elekzdett megint támadni de ezuttal Hider is vele tartott és ketten két oldalrol támadták meg Fallont aki ki rakván 2 kezét blokolta mind két támadást és egymásnak huzta öket hogy megfejeljék egymást. mikor a fejek öszeérkeztek Shura fejbe rugta Fallont aki ettöl elengete öket és zuhani kezdett Shura utána fordult.
Shura:Prizma Bomba!! Hider Fogd be a szemed!!
Majd elöte a bombát tejes erövel ami telibe kapta Fallont aki etöl eszméletlen lett és a földön végezte.Hider nem várt sokat azonal oda ment és leszurta kardjával majd fel huzván kardjára Fallont lekezte pörgetni és el halyitota amijen mesze csak tudta. Shura mögé került a repülö Fallonak megfogta Hátulrol a két válánál.
Shura:-Most Adj neki!!!
Hider oda ugrott elhalyitotta kardját összetette a két kezét és energiát gyülytött.
Hider:Nipszilon Sugár!(Hider Második teknikája:ez egy erötejes sugár támadás ami átvágja és leszivja elenfele erejét hider ezen szintjén körülbelül 6000 harci eröt jelent.)
a Sugár átvágta Fallon testét és Shura gyorsan elengedte mikor találkozot a sugárral. Fallon csupa vér és eszméletlenül a földre zuhan.
Shura:-eröl enyit jo munka!
Harcos:-Hmm... Valoban erösek vagytok... Most én jövök...
Majd lasan elekzdett közeledni Shura és Hider felé.Hider elindult vele szemben.
Hider:-Shura! Kérlek ezt hagyd rám...
Shura mosolyogot.
Shura:-Rendben ! De megne halj nekem..
Majd Hider megált az elenségtöl hat méterre, és a harcos is megált hogy, bemutatkozon.
Harcos:-Nos Hider... A Nevem Torun! Remélem készen álsz.. én nem vagyok olyan gyenge mint Fallon volt...
Majd Torun harci állásba állt és elkezdte gyüjteni az energiáit.
(A harchoz ajánlom: Bullet for my vallentine-Tears Don't Fall én erre kébzeltem el)
Hider Követte őt és szintén elkezdték gerjeszteni az erejüket. Hider Fehér energiái olyan hatalmasak voltak hogy, elérték Torun-t.Torun nem hagyta magát és megnövelte erejét akkorára hogy, az vissza nyomta sőt, majdnem elnyomta Hider erejét.Ekközben SHura rátekint a számlálóra.
Shura:-Hmm.. Hider ereje megdöbbentö 5660 Harci egység... sökat erösödött... Mig az elenfele Torun ereje sajnos 6500.. Sok sikert Hider!!
Majd az erö gyüjtés véget ért, és Hider kezdet a támadással frontálisan ütöte meg elenfelét aki az ütéstöl meg sem moccant.Majd Torun folytatta, ki mozdult Hider ökléböl és állánál fogva fel ütötte Hidert aki a földtöl hat hét méterre felemelkedett és  tehetetlenül szállt.Torun Azonnal folytatta a támadást és szembe kerülve ellenfelével összetett kézel arcon csapta Hidert aki etöl elkezdett pörögni és, a földbe csapodott egy két méteres lyukat furva magának, felcsavarta maga körül a földet.Torun Folytatni akarta a támadást egy Energia gömböt lött a kráterbe de, az energia gömb mikor bement a lyukba kiszált onnét.Hider háritotta a támadást és kitört a lyukbol azonali támadásba kezdvén. Torun hátamögé kerülve meg ragadta anak haját és jobb kezét nyaka köré fonta és szorongata Torun nem birt elszabadulni akár hogy, is kabálozott.Majd Hider  elengete nyakát szembe fordult vele és, elekzte sorozni Torun hasát egymás után húszonhármszor, majd egy hátrszaltóval elenfelét arcba rugta aki ettöl önkontrolatlanúl elkezdet repülni de, Hider nem hagyta annyiba és utána repült.Torun a repülés közbe magához tért és, látván a felé közeledö Hidert egy hatalmas energia sugarat lövelt rá.Shura és, Hider számláloja is bejelzet.
Shura:-Hider vigyázz!! ez 8000 harci erö!!!!
Hider nem hátrált elöre tolta két kezét  párhuzamos vonalba és lecsukta a szemét.
Hider:-Nipszilon Védelem!
Egy láthatatlan energia fal jelent emg ami egyszerüen elnyelte a sugarakat.
Torun meglepödve és dermeten nézte ahogy a hatalmas támadása ködé vált és, hogy Hider mit sem vesztet lendületéböl.
Torun:-Ez meg mi volt????
Hider elérte Torunt aki még mindig sokk hatása alatt volt és fejbe rugta teljes erövel.Torun a csapástol földbe csapodott és nyolc méteres krátert ütve magának mozdulatlanul feküdt a kráter alján az eget bámulva.Hider felé repült és energia gömböket kezdett el szorni mozdulatlan elenfelére.
Hider:-Váááá!!
Minden egyes becsapodo energia gömb robbanást és port kavart és több százat is elhajitott Hider.Egykis idö után abba hagyta hogy, megvizsgálja Torun él e még.Mikor a füst eloszlot a kráter háromszor akkora volt de, a kráter alján nem volt semmi.Hider ide oda kapkodta fejét hol lehet ellenfele.
Egy hirtelen pillanatban Torun megjelent Hider mögöt és tarkón vágta.Hider az ütéstöl földbe csapodott.Torun pedig ugyan úgy elekezdte sorozni energia gömbökkel.Egy ideig robantak a gömbök de aztán egy kis idö után megáltak a robanások és a gömbök a semibe tüntek.Shura a számlálóra figyelvén észrevette hogy, az hevesen jelzett.
Shura:-Hogyan?? 8000 Harci erö???
Majd a Füstböl hatalmas energiák szabadultak ki és Hidert lehetet látni ahogy épp az erejét növeli, minden izma másfélszeresére nöt és a teste minde pontján erek duzzadtak az eröfeszitéstöl a pupillája eltünt, szemöldöke fehérbe váltott és haja ugyan úgy követte.Az erö növelés véget ért és Hider ellenfele felé tekintet felemelte bal kezét felé.
Hider:-Nipszilon Sugár!
A sugár edigi vörös szine helyett Fehér volt és nem egy vonal hanem egy Tölcsér formába nött az ellenfél felé.Hider teknikája félbe vágta Torunt, kinek teste félbe szakadt és földre zuhant.Hider haja normál szinbe váltott a pupillája újra megjelent, szemöldöke és izmai vissza áltak eredeti állásba majd Hider eszméletlenül esett össze.Shura gyorsan oda repült összeszedte a földröl Hidert és visza repült vele a városba.
Shura:-Ez kemény volt... de vajon mi lehetett ez az energia... különös..
Eközben a város felet Dodoria hajója leszállt és abbol négy harcos szállt ki.Matsuro azonal kifutott hogy, megvizsgálja mi volt ez a robbanás amit a hajo landolása okozott.Mikor Matsuro kiérkezett látta hogy, 4 harcos mindenkit megölt odakint.
Dodoria:-Hmm.. ez nem volt nagy ellenállás...Hát te??Mit akarsz tenni?
Röhögött Dodoria miközben Matsurot nézte.Matsuro dermedten állt Dodoria és annak három társa elött.
Dodoria a háta mögöt lévö egységre nézett.
Dodoria:-Hé te! Öld meg!
A harcos fejet hajtott és megtámadta Matsurot aki még mindig mozdulatlanul ált egyhelyben.
Harcos:-Igen Uram! Most megdöglessz Sayain!
Aztán matsuro hirtelen magáhzo tér felugrik a támadás elöl ami folytatván utját egyenest bele üt a falba ami ettöl millió darabra hullik.Matsuro a levegöben áll és rápillant a számlálóra.
Matsuro:-Há.. 7800 as harci erö... még szerencse hogy, edzetem a gravitációs teremben...
Majd leszál és elekezdi gyüjteni az erejét.
(a harchoz ajánlom Escape The Fate - This War Is Ours én erre képzeltem el)
A harcos is be ál vele szemben és elkezdi szintén gyüjteni az erejét.Aztán Matsuro nem habboz sokat egyszere neki ugrik az elenfelének, elsönek fel emeli a elvegöbe egy könnyed rugással majd jobb bal ütésekkel elekezdi sorozni és viszi magával a levegöben egyre elöbbre.Majd egyszer csak megáll és elekzdi körbe táncolni az ellenfelét és midneoldalról ütni öt, aki tehetetlenül kallodik matsuro kezei közt esélytelenül a vissza támadásra.Dodoria deremedten nézi mi történik.
Dodoria:-Hogyan?? hogyanlehet hogy, egy ilyen kis szintü harcos ilyesmire legyen képes???
Majd Matsuro abba hagyta a táncot és egy eröteljes ütéssel gyomorszájba találja ellenfelét aki ettöl temérdek mennyiségű vért köp.De a Harcos azonal magához tér megragadja Matsurot a maszkjánál fogva bal kezével és jobb kezével egy hihetetlen erejü ütést visz be matsuronak amitöl Matsuro beleszáll Dodoria ürhajójába és darabokra robantja azt.Matsuro azonal felugrik a romokbol és kezében energiát gyüjtve támadja meg elenfelét.
Matsuro:-Napkitörés!!
A támadás mindekit megtámadot még Dodoriát is, bár hatással nem volt rájuk csak az ellenfelére akit nem csupán megégetet a támadás hanem neki is lökte a falnak és beleragat ütve magának egy két méteres krátert.Matsuro egyszerre odaszál megragadja a torkát és nyomja beljebb a falba, majd kiragadja onnét és egy újabb krátert ütött vele a falba és ezt megismétli hatszor míg végül elenfele teljesen eszméletlen elhajitja meszire, felé tartja jobb és bal kezét egyaránt és azok elkezdenek fényleni.
Matsuro:-Fény kitörés(Matsuro 2. teknikája: a kezében az alkarjánál fényt kezd el gyüjteni energia formában és amint eléri a tenyerének végét elsül akár egy ágyú de képes folyamatos sugarat is produkálni egyszerre akár 2 irányba matsuro ezen a szinten 12000 harci eröt jelent)
Mikor elsüti a támadást matsuro mint két kezéböl Dodoria hirtelen oda ugrik és két alkarjával hárítja a támadást.Matsuro meglepödik és dermedten néz.
Matsuro:-Hogy? Hogy, lehet hogy meg se karcolt??
Majd Matsuro vet egy pillantást a számlálora.
Matsuro:-230000 egysgényi harci ereje van....
Matsuro dermedten áll és tehetetlenül.De Dodoria visza repül a helyére és eközben Matsuro elenfele magához tért és támadást foytatta amig matsuro nem figyelt.A Harcos leszáll matsuro elé egy energia gömböt produkál és, Matsuro arcába nyomva fel robbantja azt. Matsuro hatalmasat szaltozot a robbanástol hátrafelé és neki szált az egyik jeladó toronynak a várban amit tejesen porrá zuzott.A Harcos tovább támad utána repül megfogja Matsuro lábát, elkezd repülni vele és az öszes tornyon keresztül húzza öt hogy közbe mindegyiket bezuza matsuro testével.Matsuro magához tér felhuzza magát meg fogja ellenfele kezét magához rántja és arcon csapja azt aki ettöl elengedi matsurot aki kiszabadulva meg ragadja ellenfelét a nyakánál fogva bal kézzel jobbkézzel  tejes erövel gyomorszájba üti és bent hagya az öklét és elekzd energiát gyüjteni.Ellenfele tejesen tehtetlen.
Matsuro:-Napkitörés!
Az energiák közvetlen közelröl cafatokra szagatták Matsuro ellenfelét.Matsuro liheg a levegöben és ereje fogytán van.Dodoria hirtelen meg jelenik elötte és egy erös ütésel gyomor szájba üti Matsurot.
Dodoria:-Teee!!Hogy lehet ilyen erös egy magadfajta alsobb rendű harcos??
Matsuro esélytelenül fáradt és Dodoria ide oda dobálja a romok közöt.Matsuro a földön fekszik, Dodoria pedig a hátán lépked és tuszkolja bele a földbe.Egyszer csak egy hirtelen pillanatban valami sugár fel löki Dodoriát és elviszi magával nyolc métere.
Shura:-Féreg Sugár!!
Majd Matsurohoz siet Shura akinek a hátán ot a sebesült Hider is.
Shura:-GYerünk!! Kelj Fel! elkel tününk inét!! a város az övüké gyorsan keleten van egy űrhajó azzal eltününk innét!
Matsuro fél eszméletlen állapotba.
Matsuro:-Siess!
Majd Shura fel kapta Matsurot és elrepült vele és, Hiderel Keletnek.
Eközben Zorul fel épült és Vegeta királyhoz sietet.
Zorul:-Felség!Kérem mi a helyzet a bolygó inváziolyával?
Vegeta felség lehajtott fejjel.
Vegeta:-Tejesen elvagyunk nyomva nincs esély a felderitök szerint hárman bejutotak a palotába közülük az egyiknek 230000 egységnyi harci ereje van.. a Vegeta elbukott.
Zorul ökölbe szoritota kezét majd hátat forditott királyának.
Zorul:-Nem uram amig én itt vagyok.
Majd Zorul hihetetlen gyorsaságal megindult Dodoriáék felé.Dodoria szépen lasan a palota közepe felé tartot két harcosával akikel minden mozgo élö lényt agyon lötek.
Harcos:-Dodoria úr!Mozgást észlelek velünk szembe nagyon gyorsan halad.
Dodoria:-Had jöjön csak...
Nevetett Dodoria.Majd a falat szét robantva maga elött belépett Zorul Dodoriá-ékhoz.Majd egy percet sem halasztván egy energia gömböt eresztett Dodoria egyik harcosára aki semmivé éget a gömbtöl.Dodoria fel háborodva.
Dodoria:-Mégis mit kébzelsz kivagy te???!!!
Majd Zorul nem válaszolt semmit sem és hirtelen a másik harcos mögé került akit tarkon rugot és egy hatalmas sugár energiával megsemisitett.
Dodoria Zorul ra nézett.
Dodoria:-Hát legyen látom meg akarsz halni...
(a harchoz találoan Dope-Survive számot választotam ki)
Zorul egy percig sem várt azonnal szabadon engedte minden erejét.Dodoria egyhejben állt ahogy Zorul tölti az erejét Zorul erölködésétöl az energiái felszabadultak és az energiák megsemisiteték a körülötük lévö falakat Zorul haja szöke pupillája zöld és izmai kétszer akkorára duzadtak , Harci ereje hatalmasat ugrott.
Zorul:-Most elpusztulsz szörnyeteg!!Nem Hagyom a népem veszni!!
Majd Zorul neki ugrott Dodoriának aki biztos volt bene hogy, Zorul nem árthat neki. A támadástol Dodoria páncélja darabokra szakadt a mellkasán és akora erejü ütést kapot hogy, Dodoria több mitn harminc métert repült a romok maradványain ide oda pattogva.Zorul fel ugrott és feje fölött egy hatalmas kilenc méter átméröjü energia gömböt gyüjtött össze majd hajitota Dodoriára.Dodoria amint belecsapodot a födlbe fel ugrot és a gömböt meg fogta két kezével Háritotta.Dodoria elöször nehézkesen madj erölködve de a gömböt össsze roppantota.Majd fel nézet a levegöben álo Zorulra.
Dodoria:-Hááááá!! Hogyan lehet ez???
Majd Zorul ködé vált és Dodria mögé került könyékkel tarkón ütötte és, mikor dodoria elkezdett repülni megfogta a lábát vissza rántota és elekzdte teljes erövel sorozni a fejét.Dodoria képtelen volt védekezni az eröteljes ütések ellen, a testén horpadások jelentek meg és a kemény péncélja repedezni kezdett.Majd Ellentámadásba kezdett elkapta Zorul kezét miközben ütni akart és viszonozta azt tejes eröböl oda vágot Zorulnak de Zorul feje megsem mozdult kirántota kezét Dodoria szoritásából és egy teljes erejüt rugot Dodoria fejére akinek etöl letöröt egy darab a fején lévö páncélból.Majd Zorul Dodoria Háta mögé ugrott és egy eröteljesl ütést mért a gerincére amitöl az egész háta végig repet Dodoriának.Dodoriatejesen tehetetlen volt Zorul támadaásai ellen.Zorul fel ugrot és elkezdte lődözni az energia gömböket Dodoriára.Dodoria kitört az energia gömbök közül és hatalmas haragra gerjedt.
Dodoria:-Háát legyen!! Elpusztitalak te semmirekellö!
Dodoria fel ugrot és allulról felfelé álba ütöte Zorult aki ettöl elkezdet felfelé repüllni Dodoria még feljebb repült és elekezdte lefelé ütni Zorult teljes erövel Zorul már az elsö ütéstöl viszafelé kezdet elesni de Dodoria tovább sorozta öt ahova ütöt Dodoria ott a páncél Zorul testén darabokra hullot.
Majd Dodoria elkapta Zorult a hajánál fogva és elhajította ötven méterre utána ugrott és míg Zorul a föld felet fél méterel repült ö ráugrot Zorul hasára, a Földbe ezel tíz méter átmérőjű lyukat ütve.Zorul hatalmas mennyiségü vért öklendezet etöl a támadástol de, nem hagyta magát elkapta Dodoria lábát kirántotta fel ugrot a földröl majd miközben ugrot gyomorszájba ütöte Dodoriát akinek ettöl végleg betöröt a hasán lévö páncélzata.
Zorul fel ugrott és fejjel lefelé a két kezét dodoria fejére rakva megált és elekzdett enerigiát tölteni a két kezébe.
Zorul:-Hullócsillag támadás!(Zorul teknikája: ez egy olyan támadás amit fejjel lefelé kell végrehalytani hatalmas mennyiségü energiát sugár szerü bombát képvisel ez a teknika hatalmas erejü egy 1000 harcierövel biró ember képes vele bolygókat darabokra robbantani Zorul ezen szintjén az ereje több mint 400000 egység) A Támadást elsütve a folyamatos sugár kitört Zorul kezéböl és azonal elkapta Dodoriát hisz közvetlenül a felyénél löte el. Dodoria felyén lévö páncél a nyoms alat apro pici darabokra kezdet elhullani a kitörö energia dodoria alatt lévö földett semmisiti folyamatosan és az energiák oldalra is kitörnek, Dodoria fején megtörik a sugár és ide oda cikázik körülötte mindent elpusztitva.A folyamatos sugár nyomja Dodoria fejét egyre lejebb a földbe.Zorul egyre több és több energiát küld a támadásba hogy, megölje Dodoriát.Zorul haja kezd visza válatni feketébe és az energia egyre gyengébb lesz... mig végül tejesen leállt. Zorul pedig viszaállt normál alakba és a földre zuhant.Dodoria azonal kiugrot az árokbol ami több száz méter mély let a palotának nyoma sem maradt és mindenüt romok és kopár vidék.Dodoria Liheg és minden honan ered belöle a vér.
Dodoria:-Te! Nyomorult! Látom enyi volt az eröd! Most meghalsz!
Zorul lehajtota a fejét, Dodoria oda ugrot elkapta a nyakát a magasba emelte és egy energianyalábott engedett ki a akezéböl amibe Zorul belehalt.
Mindezt végig nézvén a király leszált Dodoria elé és fejet hajtott.
Vegeta:-Nyertetek nincs esélyünk ilyen szörnyek ellen.
Dodoria:-Na Azért és most dögölj meg!!
Dodoria épp fel emelte kezét hogy, véget vesen Vegeta király életének mikor hirtelen egy hang közbe szolt.
Frieza:-Álj! Ostoba ne merd bántani ha csak nem kapsz rá utasitást!!A sayainokat legyöztük érdekes teknologiákal rendelkeznek és hasznunkra válhatnak mostantol a mi szolgáink...
Eközben Shura épp eléri az ürhajót ahol tiz harcos várja, Shura lerakja társait a földre.
Shura:-Hmm.. a ti erötök fejenként 600 as csupán hát akor essünk túl rajta.
Shura eltünt, a harcosok keresik össze-vissza de nem találják sehol semmi ,mikor hirtelen az egyik mögöt fel tünik és egyszere kitöri a nyakát.A harcosok mind neki esnek Shurának aki könyedén kivédi a támadásokat és egyhelyre hajitja mindet, majd a kupacra céloz kezével és energiát gyüjt.
Shura:-Prizma bomba!
 Ezzel az összes harcost elintézte. Shura fel veszi sérült bajtársait a földről és bevitte őket az űrhajóba.
Shura:-Na tűzzünk el innét!
 Komputer:-Célállomás?
Shura:-Hmm... menjünk valami messzebb helyre gyerünk a Namek!
 Komputer:-Igen is!
Majd Shura berakta bajtársait egy egy regeneráló kapszulába és az űrhajóval elindult.
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.