Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fantasi Overdrive 3. Fejezett

 3.Fejezett:

Az Erdelyi leszámolás Blood-Fang Bosszúja!

 

 

Az immáron 3 Fős csapat megindult Dryad Erdő mélyébe ahol az orkok éppen tábort vertek.A csapat még az erdő szélénél tartot csupán mikor egy kisebb csapat hangjára lettek figyelmesek.

Blood-Fang:-Pszztt!!Szagot fogtam...Hmm.. a szag alapján ezek..Tőrpék..

Mirtill:-Miiik??

Alexander:-Tőrpéék?Áááh azok nem elenségek a Szővetség tagjai! Menyünk oda hozájuk! Gyerunk!

Majd megindultak át a másik utra ahonét a hangok jőtek.Ebben a pillanatban mikor már láták a tőrpe csapatot lerohanták őket!A tőrpék kőrulbelul 30 lehetek a rájuk támado Orkok pedig 45 en..

Alexander:-Gyorsan!! Segitenunk kell nekik!!

Mirtill:-Gyerunk Blood-Fang Kapj fel a váladra és futás!

Blood-Fang felkapta a lányt a vállára és rohant az elenség felé kőzbe Mirtill kinyitota a kőnyvét és egy varázslatott keresett bene.Ekkőzben Alexander már előkapta kardját és harcolt a rájuk támado Orkokal.Alexander ugyesen védet és támadott 3-4 másoperc alat megőlt egyet de mikor jobbra nézet láta hogy, Blood-Fang egyetlen egy buzogány utésével tőbb mint 3 orkot agyon csap és a hatalmas lény elorditja magát!Az ősszes ork megijet dühőt orditásátol és hátrálni keztek, ekkor Mirtill befejezte az olvasást..

Mirtill:-"Diránu Lui".....Gyorsan Blood-Fang meny segits Alexander-nek ne hogy, balya esen..

Blood-Fang:-Máris!!

Amint Mirtill kimonta a varázs szot egy tuz labda repult az orkok felé ami fel égete a megmaradt egységek felét.. majd Blood-Fang rohant Alexander segitségére ahogy azt a lány kérte tőle.

Alexander:-Kősz! De egyedul is ment volna..

Blood-Fang:-Ooo én nem kételkedek harci képeségeidben fiu..Kétségem sincs afelől hogy, egyedul is ment volna De a kisaszony ugy kivánta hogy, segitségedre legyek..

Alexander:-Hááháá! Agodtál értem igaz??..

Durr.... mondanom sem kell Mirtill használta a kőnyvét Alexander felyén pedig ujabb dudort hagyott...Ekkor a lány leszált a harcos hátárol és mérgesen hátat forditott Alexander-nek.Az egyik tőrpe épp Alexanderék felé tartott hogy, kőszőnetet mondjon mikor megláta Mirtill-t...

Tőrpe Kapitány:-Ezz...nem lehet...De hiszen te egy ember vagy...

Mirtill:-Mi?? Te látál már hozám hasonlot??Látál már embert??

Tőrpe Kapitány:-Már hogyne látam volna.. Valaha mi is ott éltunk aban a dimenzioban.. De egy dimenzio kapu segitségével átjőtünk ide és itt sokkal jobban élunk leszámitva az orkokat....de te hogy jutotál át??

Mirtill:-Háát egy dimenzio Kapuval... de most éppen keresek egy másikat amivel haza juthatok..

Tőrpe Kapitány:-Értem... Nos minden esetre őrultem a szerencsének és kőszőnjük a segitséget..Mi éppen ezeket az orkokat akarjuk lemészárolni valahol az erdő kőzepén van a táboruk..Velünk tarthatnátok..

Mirtill:-Őrőmmel... Mi is épp ezen voltunk...

Majd hátranézet Mirtill hogy szol Aexanderéknek hogy jőjenek de a hátérben Alexander még mindig azon visongott hogy, menyire fájt az az utés amit tőle kapot.. ekkor Mirtill oda ment és a kezénél fogva huzkota maga után..A harcos pedig kővete őket és végig furán nézte ahogy vonszolja a visongo ALexander-t Mirtill..

Blood-Fang:-Hova csepentem?...

Mondta kinosan Blood-Fang.. erre Mirtill megszolalt..

Mirtill:-Te is Kaphatsz egyet!!

Ekkor a Hatalmas lény őszettete a két mutato ujját és lehajtot fejel mormogta..

Blood-Fang:-D-De én nem csináltam semmit...

Alexander:-Mért én igen??

Mondta nyavajgos hangon a főldőn hurcolt Alexander...A tőrpék kőrülbelül 16 an maradtak igy hát ez a kisebb csoport megindult az erdő mélyébe...miután Mirtill már leszált Alexanderől és leporolta magát oda ment a tőrpékhez és elmesélte eredeti uti céljukat..

Alexander:-Az erdő kőzepére kell menünk!! A legmélyében!!Ott foglyuk megtalálni az Ősőket!!

Blood-Fang:-Alexander!!Mondcsak.. mégis kik ezek az ősők??

Alexander:-A helyes kérdés inkább ugy hangzik... Mik!?...

Tőrpe Kapitány:-Hmm.. ha jol veszem ki a szavaidbol ifju te az Elemekre gondolsz... Jol gondolom?

Blood-Fang:-Elemek??..

Alexander:-Pontosan Tőrp!Az Elemek.Ők az ősei ennek az erdőnek és minden másnak is! a Tüz! a Viz! a Főld! és a Szél! midnen elemnek egy egy ősi harcosa van...

Tőrpe Kapitány:-És a legenda szerint itt élnek az erdőben...

Alexander:-Neeem ez nem csak legenda... a Tifilek kis korukban megtanulták már hogy kell az ősők segitségét hivni ha baly van és ez nem csak legenda!!..

Magyarázta el Alexander a csapatnak és utjukat az északa sőtétje kővete.. mikőzben elől az ut helyességéről vitatkoznak Alexander és a tőrpe kapitány a karaván végén balag Mirtill és mellé csatlakozik Blood-Fang...

Blood-Fang:-Szép északánk van..Hmm..

Mirtill:-Kőszőnőm hogy, segitesz nekünk... és azt a mait... egyszere ugrotál amikor szoltam..

Blood-Fang:-Tudod... ha ti nem jőtők valoszinuleg egyedul halok meg...  ezt nem akarom.. szoval inkább én tartozom kőszőnettel... és amig itt vagyok adig biztonságban vagy... csak szolj ha kellek kicsi lány...

Mirtill:-Kőszőnőm.. Kedves vagy... pedig elsőre ijesztően nézel ki...

Blood-Fang:-Hááháá... Nos tudod kislány ez csak néző pont kérdése... az én falyomnak te vagy az ijesztő...

Mirtill:-Biztos igazad van...Erre nem is gondoltam...

Blood-Fang:-Tudod az én népem elég Bátor és buszke nép... de mi is félhetunk dolgoktol...például ne áruld el senkinek de én félek a pokoktol...

Mirtill:-Hehe... azoktol én is...

Blood-Fang:-Jááájj ne is mond irtozom tőlük...na de komolyra forditva.. mi nyomlya a szivedet?

Mirtill:-Enyire lácik???...

Blood-Fang:-Neem csak tudod 132 éves vagyok és sok dolgott látam már családom is volt és hát nekem is volt lányom...

Mirtill:-Igen??Fuu.. jo idős vagy...

Blood-Fang:-Nos az én falyomnál ez kőzépkor...csupán... Szoval?? Minyomlya a lelked?

Mirtill:-Csak anyi hogy, ez egy olyan kaland számomra ami csak egyszer fordul elő... a magamfalytával és ugyan sokszor féltem már és nem tudom mi lesz velem bármikor meghalhatok...Tudom hogy, ha megtaláltam a kaput haza térek és minden-nek vége...

Blood-Fang:-Ááááhh értem én... Alexander... 

Mirtill:-Mi.. én.. nem..

Blood-Fang:-Nyugodj meg!Megőrzőm a titkod...

Ekőzben Alexanderék célba értek és az ősők szimbolumához áltak...Ekkor Alexander oda ment a Tüz ősének szobrához és le ült elé...

Alexander:-Nos most koncentrálnom kell! ez eltarthat egy darabig...Én csak a Tüz Ősét tudom a segitségunkre hivni mert én Tüzjellel szuletem a homlokomon.. minden Tifil más őst tud segitségül hivni... Ezért csak a természeti mágiákat használjuk... mert minden Tiffil képes a ősők erelyét használni csak minden Tifil más és más Ősi erőt hivhat segidségül az én elmem a Tüz! Most segitségül hivom!

Mikőzben Alexander koncentrált a tűz szimboluma előt adig a tőbbiek tábort vertek és tábor tűzet gyujtotak.Mirtill elálmosodott és egy nagy ásitásal leult a tűz mellé...

Blood-Fang:-Nyugotan fekudj csak le azonal fel keltelek ha van valami...

Mirtill:-Kőszőnőm..

Ahogy ezt kimondta már alutt is a lány...hát igen 2 naplya nem alutt...Az északa a legsőtétebb szakaszában volt.. az égen... és még az erdő nappal is sőtétnek bizonyult...Alexander befelyezte a koncentráciot fel kellt és a tábortűzhőz sétált..

Alexander:-Nos ezel készen volnák... Már csak egy dolog hiányzik..

Tőrpe kapitány:-És pedig??

Alexander:-Háát a Nap!! Tőrp uram! a tűz ősének éledéséhez a nap is kell!Szoval aludjunk...Dee... Holvan Mirtill???

Majd a hatalmas Blood-Fang oda sétált Alexanderhez...

Blood-Fang:-Ne agodj!Biztonságban van!.. ot fekszik a tábortűznél...Szerintem őrulne neked...

Alexander nagyott sohalytot és büszkén szolt oriás barátunknak..

Alexander:-Agodni?? Ááh ugyan.. csak nem volna jo ha eltévedne...

Blood-Fang:-Ohh.. értem..

Majd megvárta mig oriás barátunk nyugovora tér és oda ment Mirtill-hez... legugolt mellé és nézte ahogy alszik kezével hátrasimitota halyát és egész reggelig őt nézte...Feljőtt a nap!És ahogy az első napsugarak beragyogták a fák kőzőti réseket és a sugarak egyenesen Mirtill szemébe sütőtek fel ugrott és láta hogy, Alexander ott alszik kőzvetlenul mellete de ő még enm ébrett fel...Mirtill tejesen káprázatba eset mikor a nap sugarai megcsilantak az ezüstős bőrén ami alapba is csilogott...Győnyőrü látvány volt az ifju lánynak...Csakhogy amikor a nap egyik sügara vissza verődőtt az egyik alvo tőrpe fejszéjéről egyenesen a Tűz elemének Ősi szimbolumába az felgyullat! és hatalams lángokk kőzőt szét robbant.Mire Mirtill gyorsan fel rázta Alexandert.

Mirtill:-Alexanderr!! Alexanderr!!!

Alexander:-Hmm? Mivan??

Ugrot fel hősünk és akor láta hogy, az őshivás sikeres volt és fel kelt oda sétált a lángok elé letérdelt és lehajtota fejét.

Alexander:-Kőszőntelek!! Én idéztelek meg! Kérlek Légy a segitségemre az orkok eleni csatában!! a táboruk it van a te szent erdődbe!! Kérlek segits nekem elpusztitani őket!!

A Tűz őse:-Üdvőzlett!! Halandok!!Te segitséget kértél tőlem a saját erdőmben a saját elenségeim ellen!!én segitek neked!Végtelen tűzet küldők táborukra ami titeket nem éget! De most azonal kell támadnotok! Időzitsetek jol!!Sok Szerencsét ifju Alexander!!

Ekkor fel ugrot Blood-Fang is.. és fel keltet miden tőrpét és megindultak az ork tábor felé

Blood-Fang:-Mire várunk még!! Csatáára Készulj!!

Alexander:-Utáánaaaam!!!

Majd Blood-Fang felkapta Mirtillt a vállára és megindutlak tejes sebeségel a tőrpékel együtt.A lángok már megérkeztek az orkok táborához és elkezték annak porá égetését az orkok felkeltek és azonal vizért rohantak..Ahogy a lángok egyiképületről a másikra száltak mindent hamuvá égetve az orkok rémülten rohangáltak fel s alá perzselt táborukban s a levegőben éget hus szag terjengett amikor a hatalmas Blood-Fang leugrott a tábor felet lévő dombrol és elekezte őrjőngését az előte vonulo lángokkal egyutt senkit és semit nem hagytak életben.Mindekőzben a másik oldalrol támado Alexander és tőrpe csapatok a vizért rohano egségeket tépázták meg és oszlaták szanaszét a hatalmas tulerőt...Semmi sem maradt a táborbol csak por és hamu... Amikor Alexander és csapatai végeztek a menekult egységek levágásával a tábornak veték az irányt ahol láták Blood-Fang párbalyát...

Blood-Fang:-Jobb lesz ha most vissza futsz a tőbiekhez Mirtill! nem akarlak vezsélybe sodorni...

Mirtill:-de...

Blood-Fang:-Nincs de!Menj!

Mirtill nem szotl semit csak leszált a hátrol és sietve futot Alexanderhez... Blood-Fang szemtől szemben ált az utolso élő orkall...a lángok már tova száltak és nem maradt más csak hamu...az utolso élő ork... Misori...Az ork haderő ezredese ő a felelős Blood-Fang népének kiirtásáért...

Misori:-Nooo!! Láám csakk!! Van még tul élője a nyomorult fajodnak?!?!?!Grakko!!

Blood-Fang:-Megfizetsz azért amit tetél a tőrzsemel!Itt helyben temetlek el Ork!!

Misori:-Háháháháá... Ha harcolni akarzs legyen hát!! Leváglak!!Mint egy Kutyátt!!

Ekkor Misori fel kapta a főldőn heverő egyik ork harcos fejszéjét és a sajátját a másikba vete és őrült rohamot inditott Blood-Fang elen.Aki egyetlen buzogányával amit job kézben tartott blokkolta a támadását... az ork ezredesnek de a második fejszével oldalba vágta Blood-Fangot aki etől fél térdre ereszkedett az ork előtt aki megfelyelte őt.Blood-Fang meg rázta a felyét madj kinyitota száját és tűzel kőpte arcon Misori-t...Hát igen a Grakko-k tűzet kőppnek...Majd fel ugrott és buzogányával félbe tőrte egyik fejszéjétt az ezredesnek.

Misori:-Ezért megőllek!!!

Ekkor a dühőt hadvezér fejszéjét mesziről meglenditve melkasba dobta Blood-Fangot aki a támadástol térdre rogyott és elkezdett vérfolyni a száján de nem adta fel!ősszeszedve minden erejét tejes erővel neki rohant elenfelének aki etől előre repült és elterült a főldőn majd főlé ugrott Blood-Fang és a meletük heverő tőrőt fejsze nyelét elenfele szivébe szurta fel kapta őt a magasba emelte és elhajitota.Misori egy ideig tehetetlenül repült de egyszer csak magához tért és talpra esett! Majd megfordult és tejes sebeségel őkőlbe szoritot kézel gyomorba ütőte Blood-Fangot aki a támadástol megdermett majd nem késlekedett Misori és a nyakát megragadva Blood-Fang-nak elkezte folytogatni tejes erőből...Az orkok hihetetlenül erős lények voltak...Majd Blood-Fang arcába Üvőltőt

Misori:-Eljőtt a Végg!!! Grakko!!! Pusztullj!!

Blood-Fang tehetetlenul nézet az ork háta mőgé ahol Mirtill és ALexander is a csatát kővete figyelmel Alexander Büszke volt ezért nem ejtet kőnycseppet de Mirtill helyete is sirt ennek látán.Az oriás Harcos látván a lány kőnyeit erőre kapot és kitőrt az ork szoritásábol majd megragadta a melkasában lévő fejszenyelet és át tolta a szivén.Az ork ezredes azonal belehalt és elterült a győztes Blood-Fang előtt.Majd Alexander is és Mirtill is azonal oda sietett hozá de nem sok élet volt már benne és utolso szavai voltak hátra...a Sebek halálosak voltak... és sehol egy pap-sem..

Blood-Fang:-Nincs sok időm...Kőszőnők mindent!! Ifju Alexander bátorságod leleményeséged és harci tudásod fiatal korod elenélre is lenyügőző..De.. vigyáz a büszkeségel!Te pedig Mirtill remélem eléred a célod nagyon salynálom hogy most elkel válnunk szivem szerint elkisértelek volna végig!De az én időm lejárt...Vigyáz rá Alexander...

Majd megfogta Alexander felyét magához huzta és fülébe sugta..

Blood-Fang:-És Szeresd....

Ahogy ezt kimonta szemében izo tüz kiéget és vőrősen izzó pikelyei kialudtak elterült a főldőn és utolso levegő hagyta el nyitva maradt száját...Igazi hős volt... A hallotat illően eltemedték és sirja felet Mirtill orákig zokogott de tovább kellet meni Alexander átőlelte őt és életében előszőr komoly volt nem szolt semmit csak hagyta hogy, a lány sirjon a keblében majd átkarolta elkőszőntek a tőrpéktől akik feladatuk elvégeztével vissza térnek Glomli seregébe..megindultak ki az erdőből és sietősre veték a dolgott hiszen a hágo nem sokáig volt már nyitva...

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viagra Cialis Sante Canada EllShilky

(Ellpype, 2019.10.28 05:01)

Buy Kamagra From India Online <a href=http://tadalaffbuy.com>order cialis online</a> Generic Levitra No Prescription Men'S Health Pharmacy Viagra Viagra Mit Paypal Bezahlen

Propecia Online Pharmacy Matpync

(Matpync, 2018.06.10 01:17)

Amoxil Mrsa Generic Viagra India Levitra 10mg Occasion <a href=http://buyciali.com>cialis without prescription</a> Commande En Ligne Viagra En Saint Amoxicillin 600 Mg